C60 Erfarenhet

Här publicerar vi några av våra kunders erfarenheter kring C60-olja.

Vill ni också publicera hur ni upplever vår C60 är det bara att skicka e-post på: info@c60butiken.se

Monica:

Är du beredd förlänga din livslängd, hantera artrosa inflammationer, förhindra utveckling av dödliga sjukdomar? … För att inte nämna alla de andra enorma fördelar C-60 kan ge! Bli del av den växande grupp som använder sig av fördelarna av denna otroliga produkt! 

Det ökar markant ens mentala förmåga enligt min egen erfarenhet./Monica

Birgitta:

Hej. Jag har använt C60 nu i snart två månader. Det är en produkt som jag verkligen rekommenderar. Jag har inte varit arbetsför sedan år 2002 pga smärtor i hela min kropp (diagnos-fibromyalgi)


Tänk om detta undermedel hade funnits då? då hade jag kanske kunnat jobba idag.
C60 har mer eller mindre tagit bort min smärta. Nu har jag slutat med mina starkaste värktabletter och det fungerar?? Jag är piggare, mer klarsynt, lättare i sinnet, mer social och ja det finns så mycket fördelar. Jag har i alla år varit väldigt skeptisk mot allt annat än vad doktorn har ordinerat och har själv många gånger bett om att få starkare mediciner men inser nu att min kropp höll på att lägga av med alla starka tabletter.
Det är så värt att prova C60-oljorna.


Jag mår så mycket bättre både i kropp och själ numera. Jag har precis haft en underbar helg med mina barnbarn och lekt, hoppat och sprungit ikapp, det hade inte ens funnits på kartan för ett halvår sedan. Tack för att ni finns❤️ och tack för att ni belyser detta undermedel för oss alla. Jag kommer att fortsätta använda C60 så länge jag lever. Så är det!

Marie:

Jag ger vår 16 åriga Kavaljer King Charles drygt en halv tsk c60 I oliv olja/vecka. Skär en skiva leverparstej som är lite bredare och gör en grop I den som 0,5 tsk c60 får plats I och rullar ihop pastejen med c60 inuti till en liten leverpastj boll. Och hundens värk I ryggen har försvunnit helt.

Diana:

Jag har haft problem med mitt hår efter en sjukdom jag fick för ett antal år sedan men efter jag började med C60 så har mitt hår växt ut och dessutom fått sin lyster tillbaka. Jag vill aldrig vara utan min C60 Olja.

Andreas:

Har haft problem med potensen och efter jag börjat använda c60 Pumpa Oljan så har jag inga problem längre. Jag och min flickvän är väldigt nöjda med C60 då vi kan försöka börja bilda familj. Tack så hemskt mycket för att det finns C60.

Calle:

Jag tränar väldigt ofta och har velat hitta något som gör att jag kan träna hårdare och jag ville ge C60 Oljan en chans. Efter några veckor började jag känna att jag klarade av att pressa kroppen mer och blev inte lika trött på träningen.

Syresättningen blev bättre och jag får mindre träningsvärk. Tips till er där ute som tränar ofta börja med C60 så kommer ni helt klart känna skillnad fort.